top of page

Paprikapizza met mascarpone, dille en zalm

Bereidingstijd

15 minuten

Porties 

1 portie

Ingrediënten 

  • Magioni paprika pizzabodem (komt van de AH)

  • Mascarpone, 80g

  • Verse dille, handvol

  • Geraspte kaas (20+ of 30+), 30g

  • Rode ajuin, 1/2 stuk

  • Gele paprika, 1/2 stuk

  • Kersttomaten, 5 tal stuks

  • Gerookte zalm, 50g

  • Rucola, handvol

Bereidingswijze 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220°C.


Stap 2

Leg de pizzabodem onder bakpapier op een bakplaat en steek deze 3 minuten in de oven om voor te verwarmen.


Stap 3

Vermeng de mascarpone met de vers gesneden dille (je kan ook gedroogde dille gebruiken).


Stap 4

Snijd de groenten in stukjes.Besmeer de voorverwarmde pizza met het mascarponemengsel. Beleg met ajuin, tomaat en paprika. Bestrooi de pizza met de geraspte kaas.


Stap 5

Steek ongeveer 5 minuten in de oven.


Stap 6

Snijd de gerookte zalm in stukjes. Voeg deze nadien toe aan de pizza. Bestrooi wat rucola over het geheel.


Tip: indien je meer fan bent van een pizza met tomatensaus dan kan je de mascarpone steeds vervangen.

Contacteer me

Bedankt voor het indienen!

Contact

GSM:

0471/53.65.57

 

E-mail: ondine.fitfood@gmail.com

Adres

Paviljoenweg 66, 

9040 Sint-Amandsberg

Neem een kijkje

  • Instagram
  • Facebook

Ondernemingsnummer 

0789.451.623

bottom of page